Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρετανός κουβαλούσε αντίγραφο του Master Sword και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών

*
Ένας Βρετανός καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών επειδή είχε μαζί του σε δημόσιο χώρο ένα αντίγραφο του Master Sword, μεγέθους περίπου 15 εκατοστών. Ο 48χρονος Anthony Bray συνελήφθη στο Nuneaton του Warwickshire αφότου ειδοποιήθηκε η αστυνομία ότι κρατούσε στο χέρι του κάτι που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. Καθώς ο Bray πλησίασε τους αξιωματικούς, είδαν ότι είχε στην κατοχή του μια μινιατούρα ρεπλίκα του Master Sword από τα παιχνίδια The Legend of Zelda.

Ο Bray συνελήφθη και σημειώνεται ότι έχει βεβαρυμμένο παρελθόν, με κατηγορίες που περιλαμβάνουν την κλοπή. Στη Μ. Βρετανία είναι παράνομο να κουβαλάει κάποιος μαχαίρι σε δημόσιο χώρο δίχως να υπάρχει λόγος, με εξαίρεση τους σουγιάδες, αρκεί η λεπίδα τους να μην ξεπερνάει τα 8 εκατοστά.




Αν και ο Bray παραδέχτηκε ότι το αντίγραφο θα μπορούσε να θεωρηθεί απειλητικό αν το έβλεπαν κάποιοι επέμεινε ότι δεν θα το είχε χρησιμοποιήσει ποτέ ως όπλο.

Ωστόσο, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών και θα πληρώσει πρόστιμο 154 λιρών.

«Δείχνουμε μηδενική ανοχή σε αντικείμενα με λεπίδες που κουβαλάει ο οποιοσδήποτε δημόσιοα και ο Bray το παραβίασε αυτό», δήλωσε ο λοχαγός Spellman της Patrol Investigations Unite της αστυνομίας του Warwickshire.

«Είναι δυνατό να βρείτε παιχνίδια fidget που δεν είναι λεπίδες έξι ιντσών. Είναι δυνατόν να μην περπατήσετε στο δρόμο κρατώντας τα μπροστά σας. Με λίγη περισσότερη αυτογνωσία, ο Bray θα μπορούσε να είχε αποφύγει εντελώς την επαφή μαζί μας». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*