Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

War Game: The Making of STALKER 2, ντοκιμαντέρ της GSC Game World για τη δημιουργία εν μέσω πολέμου (video)

*
Η GSC Game World δημοσίευσε ένα 90λεπτο ντοκιμαντέρ με τίτλο War Game: The Making of STALKER 2 για την δημιουργία του STALKER 2 εν μέσω πολέμου και μπορείτε να το δείτε και με ελληνικούς υπότιτλους. Η ουκρανική ομάδα ανάπτυξης περιγράφει ένα συναισθηματικό ταξίδι 500 εργαζομένων που αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες ενός πολέμου που τους ξεσπίτωσε, όσο προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το sequel του STALKER του 2007.

Στην παραγωγή συμμετέχει το Xbox και τη σκηνοθεσία έχει ο Andrew Stephan (Power On: The Story of Xbox) και οι developers μιλούν για το πως δούλευαν, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Δείτε το ντοκιμαντέρ στη συνέχεια και μπορείτε να επιλέξετε και ελληνικούς υπότιτλους από το γρανάζι (ρυθμίσεις) στο κάτω δεξιά μέρος του YouTube player.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*