Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποσύρθηκε και η φιγούρα του Assassin’s Creed Shadows λόγω αντιδράσεων

*
Δεν πάει τίποτα καλά για το Assassin’s Creed Shadows, αφού μετά την αναβολή κυκλοφορίας του, και η φιγούρα που είχε ανακοινωθεί αποσύρεται λόγω αντιδράσεων. Η εταιρεία που έχει κατασκευάσει τη φιγούρα έκανε δημόσια τοποθέτηση αναφέροντας πως αποσύρει το σχέδιο που προκάλεσε αντιδράσεις και ακολουθεί τα όσα κατηγόρησαν την Ubisoft σχετικά με ιστορικές ανακρίβειες.

Η Purearts, ανέβασε μια ανακοίνωση στο X/Twitter, όπου και σημειώνει θα δουλέψει ξανά στο σχέδιο και θα διαγράψει το υπάρχον από τη σελίδα της. Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα, το άγαλμα που είχε ετοιμαστεί έδειχνε τους Yasuke και Naoe μπροστά από μία πύλη Torii, η οποία εικόνα θύμιζε κάτι από την πυρηνική έκρηξη στο Ναγκασάκι το 1945.


Η πύλη αυτή βρισκόταν σχεδόν 900 μέτρα από το επίκεντρο και ήταν ένα από τα λίγα πράγματα που επιβίωσαν της καταστροφής, με θερμοκρασίες άνω των 4000 βαθμών να εξοντώνουν πάνω από 35 χιλιάδες ανθρώπου σε κάτι λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*