Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακούστε τρομακτικούς ήχους από ηλίακή καταιγίδα που χτυπάει το μαγνητικό πεδίο της Γης (video)

H Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος δημοσίευσε ένα video με ήχους από το μαγνητικό πεδίο της Γης. Ενώ μας προστατεύει από την κοσμική ακτινοβολία και τα φορτισμένα σωματίδια από τους ηλιακούς ανέμους, αποδεικνύεται ότι το μαγνητικό πεδίο έχει ένα ανησυχητικό βουητό. Επιστήμονες από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δανίας συγκέντρωσαν δεδομένα από τρεις δορυφόρους Swarm Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος και τα μετέτρεψαν σε ήχους, που αντιπροσωπεύουν τόσο το μαγνητικό πεδίο, όσο και μία ηλιακή καταιγίδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ερευνητές αναπαράγουν δεδομένα από κατά τα άλλα σιωπηλές δυνάμεις σε ήχους. Το περασμένο έτος η NASA κυκλοφόρησε ένα ηχητικό που αντιπροσώπευε τη δραστηριότητα του μαγνητικού πεδίου γύρω από τον Γανυμήδη, φεγγάρι του Δία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*