Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γαλλική εταιρεία έφτιαξε μηχανή εμπνευσμένη από το Game Boy Color! (video)

*
Μια γαλλική εταιρεία έφτιαξε μια ηλεκτρική μηχανή και φαίνεται πως έχει εμπνευστεί από το Atomic Purple Game Boy Color! Συγκεκριμένα, η Dab Motors παρουσίασε μια ειδική έκδοση της DAB 1a, η οποία κοστίζει 14,900 ευρώ και είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία. Ξεχωρίζει από το ημιδιαφανές μοβ χρώμα και τα custom πλήκτρα ελέγχου στα διάφορα σημεία που φαίνεται σαν να έχουν βγει από το θρυλικό μηχάνημα της Nintendo.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την μικρή οθόνη που φαίνεται να είναι σαν την LCD της κονσόλας. Ως κλειδί για την μηχανή θα διατεθεί ένα custom Game Boy Color cartridge και με ένα ειδικό cheat code θα ενεργοποιείται μάλιστα και ένα boost στην ταχύτητα. Όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να «ξεκλειδώσουν» μέχρι και themes και ηχητικά εφέ για τη μηχανή τους και οι κωδικοί αυτοί θα περιλαμβάνονται σε ένα έντυπο που θα έρχεται μαζί με την ίδια τη μηχανή.


H DAB 1a θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και θα βγει μόλις σε 400 κομμάτια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DAB Motors (@dabmotors)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*