Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To PlayStation δημιούργησε artwork με ήρωες παιχνιδιών του στο κέντρο της Αθήνας (vids)

*
Οι ήρωες του PlayStation στολίζουν πλέον έναν τοίχο της Αθήνας, με ένα artwork που δημιούργησαν το PlayStation και η UrbanAct. Στο πλαίσιο του νέου brand spot για το PlayStation το 2021 με μήνυμα “PlayStation – Play Has No Limits”, οι δύο πλευρές δημιούργησαν μια εντυπωσιακή τοιχογραφία στο κέντρο της Αθήνας μέσα από τα χέρια του γνωστού καλλιτέχνη Same84, του οποίου το πλούσιο ταλέντο και οι τεχνικές δεξιότητες ζωντανεύουν το εντυπωσιακό key visual της καμπάνιας “Play Has No Limits. Η τοιχογραφία  απεικονίζει εμβληματικούς χαρακτήρες από αγαπημένους τίτλους του PlayStation μέσα σε μία πόλη που βρίσκεται σε εορταστική ατμόσφαιρα.



Η τοιχογραφία θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Nathan Drake από τη σειρά Uncharted και τους Kratos και Atreus από το σειρά  God of War να απεικονίζονται σε αυτήν. Οι περαστικοί θα μπορούν, επίσης, να δουν την Aloy του Horizon Forbidden West, εν αναμονή της κυκλοφορίας του τίτλου, στις 18 Φεβρουαρίου 2022. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένα εντυπωσιακό super car, το οποίο απεικονίζεται στην τοιχογραφία να διασχίζει την πόλη, παραπέμποντας στο Gran Turismo 7 που κυκλοφορεί στις 4 Μαρτίου 2022.



Το PlayStation Ελλάδος ελπίζει ότι οι φίλοι του θα απολαύσουν αυτό το καλλιτεχνικό έργο που «μιλάει» στην κοινότητα και που αφορά στη δημιουργία ενός “gaming” point of interest κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στην Αθήνα αυτόν τον Δεκέμβριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*