Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple και Hyatt ξεκινούν τη χρήση του Apple Wallet και για τα κλειδιά των δωματίων σε ξενοδοχεία

*
Apple και Hyatt ανακοίνωσαν την συνεργασία τους που θα φέρει τα κλειδιά των δωματίων για επιλεγμένα (προς το παρόν) ξενοδοχεία στο Apple Wallet των επισκεπτών. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να μπουν στο δωμάτιο που θα τους δώσει η ρεσεψιόν χωρίς να κουβαλάνε κάποια κάρτα ή κάποιο άλλο αξεσουάρ, αφού όλα τα δεδομένα θα μεταφέρονται με ασφάλεια στο iPhone ή/και το Apple Watch τους. Η ισχύς του εκάστοτε πάσου θα ορίζεται ανάλογα με το πόσες διανυκτερεύσεις έχει επιλέξει ο επισκέπτης, αλλά και το τι ώρα έχει συνεννοηθεί για τα του check out από πλευράς ωραρίου.



Το ίδιο κλειδί του κάθε χρήστη θα του δίνει πρόσβαση και σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου που απατούν κάποια διαδικασία πρόσβασης, όπως πχ. το γυμναστήριο ή το ασανσέρ. Στην παρούσα φάση, η λειτουργία υποστηρίζεται μόλις σε 6 ξενοδοχεία της αλυσίδας (Andaz Maui στο Wailea Resort, Hyatt Centric Key West Resort and Spa, Hyatt House Chicago / West Loop-Fulton Market, Hyatt House Dallas / Richardson, Hyatt Place Fremont / Silicon Valley και Hyatt Regency Long Beach), ενώ στόχος είναι να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο. Για να χρησιμοποιηθεί αυτή η λειτουργία, το iPhone θα πρέπει να είναι ενημερωμένο τουλάχιστον στην έκδοση iOS 15 και το Apple Watch τουλάχιστον στην έκδοση watchOS 8. Για όσους κάνουν κάποια online κράτηση, θα μπορούν μάλιστα να περάσουν το κλειδί στο Apple Wallet τους πριν καν φτάσουν στο ξενοδοχείο, μέσω του World of Hyatt app. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*