Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

1 τρισ. views για τα videos του Minecraft στο YouTube (trailer)

Τα videos στο YouTube που σχετίζονται με το Minecraft ξεπέρασαν το 1 τρισ. views. Η πληροφορία προέρχεται από την ίδια την πλατφόρμα, που έχει αφιερώσει ξεχωριστή σελίδα για την παρουσίαση των πλέον δημοφιλών δημουργών και videos σε κάθε έτος της ιστορίας του παιχνιδιού. Για να τιμήσει το γεγονός, το YouTube δημιούργησε το παρακάτω video, με αναφορές σε σημαντικές στιγμές και μέλη της κοινότητας του Minecraft στην πλατφόρμα. Αν κάθε view είχε διάρκεια μόλις ένα δευτερόλεπτο, τότε ο συνολικός χρόνος θέασης θα ήταν 30.000 χρόνια. Ακόμα σημειώνεται ότι ο ρυθμός ανάρτησης νέων videos έχει αυξηθεί κατακόρυφα και δεν αποκλείεται το όριο των 2 τρισ. views να ξεπεραστεί σύντομα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν, χρειάστηκαν οκτώ χρόνια για να ξεπεραστεί το όριο των 500 δισ. views και κάτι παραπάνω από δύο για το 1 τρισ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*