Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube θα επεκτείνει το γονικό έλεγχο σε προέφηβους και έφηβους

*
Το YouTube ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε επέκταση του γονικού ελέγχου σε προέφηβους και εφήβους viewers. Το επερχόμενο feature του YouTube θα γίνει διαθέσιμο στο YouTube Kids και στοχεύει σε χρήστες που έχουν ξεπεράσει το όριο ηλικίας της πλατφόρμας. Όπως αναφέρει το YouTube στην ανακοίνωση του το νέο feature θα έρθει σε λίγους μήνες μέσω open beta φάσης.

Η νέα λειτουργεία θα επιτρέπει στους γονείς να επιλέξουν μεταξύ τριών επίλογων για τον γονικό έλεγχο. Όσοι θα θέλουν να δώσουν παραπάνω πληθώρα από videos στα παιδιά τους θα μπορούν μέσω της επιλογής Explore για εφήβους. Η νέα επιλογή για τον νέο περιορισμό θα ονομάζεται Beyond content. Το παραπάνω feature δεν θα κατηγοριοποιεί τις διαφημίσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις των παιδιών και οι in-app αγορές θα είναι απενεργοποιημένες. Παράλληλα, ορισμένα από τα comments και τα creation features θα είναι επίσης απενεργοποιημένα.

Το YouTube φυσικά πρόσθεσε πως θα συνεχίσει την υποστήριξη με νέες μέθοδος προστασίας για το YouTube kids, με περισσότερες επιλογές για τα παιδιά και τους supervised λογαριασμούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*