Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο YouTuber με τα μουσικά videos της Nintendo κλείνει το κανάλι του μετά από 4000 copyright strikes!

*
Είναι γνωστό το πόσο αυστηρή είναι η Nintendo με τα των προϊόντων της που έφτασε σε σημείο να οδηγήσει γνωστό YouTuber που δημιουργεί videos με μουσική των games της να κλείσει το κανάλι του. Το κανάλι GilvaSunner μπορεί να μετράει ήδη 11+ χρόνια λειτουργίας και πάνω από μισό εκατομμύριο συνδρομητές, αλλά φαίνεται πως η συνεχόμενες πιέσεις που δέχεται από την Nintendo, οδήγησαν τους υπεύθυνους στην απόφαση να διακόψουν τη λειτουργία του. Πέραν των 1300 πρόσφατων copyright strikes από την ιαπωνική εταιρεία ήρθαν άλλα 2200 που μάλλον έφτασαν την κατάσταση στα όρια. Έτσι, την Παρασκευή το κανάλι θα κλείσει, καθώς οι υπεύθυνοι θεωρούν πως δεν υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης όταν δέχεται τόσο μεγάλο πόλεμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*