Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep61: Οι "πειρατές" κερδίζουν την Nintendo;

*
Στο νέο επεισόδιο του Gametech Playground συζητάμε για τους πειρατές που απειλούν την Nintendo και το Nintendo Switch, το Astro Bot, το Call of Duty: Black Ops 6 και αρκετά ακόμη θέματα.

Το Gametech Playground έρχεται πλέον με την υποστήριξη της Xiaomi! Βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο ελληνικό της κατάστημα.

Στο νέο μας επεισόδιο για το podcast Gametech Playground μιλάμε για το Astro Bot, απαντάμε αρχικά στα δικά σας σχόλια για το προηγούμενο επεισόδιο, που ήταν για άλλη μια φορά πολλά! Στη συνέχεια μιλάμε για τα το Xiaomi OpenWear, συζητάμε για τα προβλήματα με την πειρατεία που μαστίζουν το Nintendo Switch, αναφερόμαστε πάλι στη Ubisoft και στις εσωτερικές της ανακατατάξεις, σχολιάζουμε τα πρώτα PS5 Pro Enhanced παιχνίδια που ανακοινώνονται, εκνευριζόμαστε με το paid sound upgrade για το Call of Duty: Black Ops 6 και για ακόμα μια φορά κάνουμε ένα update όσον αφορά στη κατάσταση που ζούμε σχετικά με τα review codes που έρχονται (ή δεν έρχονται) στο Enternity και τα ελληνικά media γενικότερα.





Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*