Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Aaron Sorkin ετοιμάζει το sequel του The Social Network

*
Ο Aaron Sorkin σχεδιάζει να γράψει μια ταινία για την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου, με τον Matthew Balloni του Puck να τη χαρακτηρίζει οιονεί συνέχεια του The Social Network λόγω της σύνδεσής της με τον Mark Zuckerberg της Meta.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής του στο podcast The Town με τον Matthew Balloni, ο σεναριογράφος του The Social Network δήλωσε ότι επιρρίπτει μεγάλο μέρος της ευθύνης για την εξέγερση στο ίδιο το Facebook, αλλά δεν θα εξηγούσε ακριβώς το γιατί προς το παρόν.


«Κατηγορώ το Facebook για την 6η Ιανουαρίου», είπε ο Sorkin, πριν αστειευτεί λέγοντας ότι «θα πρέπει να αγοράσετε εισιτήριο για την ταινία», για να μάθετε το γιατί.

Ο Sorkin κατηγορεί τον αλγόριθμο του Facebook για τον διχασμό

Ο Sorkin συνέχισε να αναλύει το σκεπτικό του, σημειώνοντας ότι ο αλγόριθμος του Facebook φαίνεται ότι δεν είχε πρόβλημα να προωθεί πιο διχαστικά θέματα τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας πολλούς σε ένα είδος κυνηγιού θεωριών συνωμοσίας, η ευθύνη για το οποίο, όπως λέει, πέφτει στον Zuckerberg.

«Το Facebook έχει, μεταξύ άλλων, ρυθμίσει τον αλγόριθμό του ώστε να προωθεί όσο το δυνατόν πιο διχαστικό υλικό», δήλωσε ο Sorkin. «Επειδή αυτό είναι που θα αυξήσει την εμπλοκή και επειδή αυτό είναι που θα σας οδηγήσει σε αυτό που αποκαλούν μέσα στους διαδρόμους του Facebook, το infinite scroll».

«Υποτίθεται ότι υπάρχει μια συνεχής διαμάχη στο Facebook μεταξύ της ανάπτυξης και της ακεραιότητας, δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο ανάπτυξη. Οπότε αν ο Mark Zuckerberg ξυπνήσει αύριο και συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να αγοράσεις για 120 δισ. δολάρια που δεν μπορείς να αγοράσεις για 119 δισ. δολάρια, τότε ίσως να σκεφτόταν να έβγαζε λίγο λιγότερα χρήματα, φέρνοντας σε ισορροπία την ακεραιότητα και την ανάπτυξη». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*