Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Eric: Ο Benedict Cumberbatch αναζητά απεγνωσμένα τον γιό του στη νέα σειρά του Netflix (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer της σειρά Eric, όπου πρωταγωνιστεί ο Benedict Cumberbatch, στον ρόλο ενός πατέρα που θα αναδημιουργήσει τον φανταστικό φίλο του γιού του, στην προσπάθειά του να τον βρει. Η μίνι σειρά θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 30 Μαΐου 2024.

Το σενάριο μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1980. Ακολουθεί την απεγνωσμένη αναζήτηση ενός πατέρα όταν ο εννιάχρονος γιος του εξαφανίζεται ένα πρωί στο δρόμο για το σχολείο. Ο Vincent, ένας από τους κορυφαίους κουκλοπαίκτες της Νέας Υόρκης και δημιουργός του εξαιρετικά δημοφιλούς παιδικού τηλεοπτικού σόου, "Good Day Sunshine", αγωνίζεται να αντιμετωπίσει την απώλεια του γιου του, Edgar, βυθίζεται όλο και περισσότερο στη στεναχώρια και γίνεται ασταθής. Γεμάτος απέχθεια για τον εαυτό του και ενοχές για την εξαφάνιση του Edgar, προσκολλάται στα σχέδια του γιου του με μια μπλε μαριονέτα τέρας, τον Eric. Είναι πεπεισμένος ότι αν καταφέρει να βγάλει τον Eric στην τηλεόραση, τότε ο Edgar θα γυρίσει σπίτι. Καθώς η προοδευτικά καταστροφική συμπεριφορά του Vincent αποξενώνει την οικογένειά του, τους συναδέλφους του και τους ντετέκτιβ που προσπαθούν να τον βοηθήσουν, ο Eric γίνεται μια αναγκαία αυταπάτη και ο μόνος σύμμαχός του στην επιδίωξη να φέρει τον γιο του στο σπίτι.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Gaby Hoffmann, Ivan Morris Howe, McKinley Belcher III, Roberta Colindrez, Jeff Hephner, Dan Fogler, Clarke Peters και Adepero Oduye.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*