Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To PlayStation κυκλοφόρησε σε μορφή bobblehead τον Jim Ryan!

*
O Jim Ryan αποχώρησε από το PlayStation μετά από 30 χρόνια, αλλά οι fans του μπορούν να τον έχουν για πάντα μαζί τους σε μορφή bobblehead. Η ιαπωνική εταιρεία θέλησε να γιορτάσει την καριέρα του Jim Ryan και έτσι κυκλοφόρησε την φιγούρα του σε ψηφιακή μορφή και με μεγαλύτερο κεφάλι που κινείται, στα πλαίσια των δημιουργιών bobblehead.

Το ψηφιακό collectible έρχεται μέσα από την πλατφόρμα PlayStation Stars και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κάνουν δικό τους αν παίξουν κάποιο από τα games που θεωρούνται τα κορυφαία της εποχής του Ryan.


Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Gran Turismo 7, Marvel’s Spider-Man 2, God of War Ragnarok, The Last of Us: Part II, Ratchet & Clank: Rift Apart και Destiny 2. H Sony αναφέρει στην σχετική ανακοίνωσή της: «βοηθήστε μας να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του Jim Ryan στο PlayStation με οποιοδήποτε από τα εξαιρετικά games που τον έκαναν κορυφαίο CEO και να τον αποκτήσετε σε μορφή Digital Collectible».

Η Sony ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι ο Ryan αποφάσισε να αποσυρθεί τον Μάρτιο του 2024 μετά από σχεδόν 30 χρόνια στο PlayStation. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*