Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Halo 5: Guardians

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το Halo 5: Guardians, στο single-player mode θα υπάρχουν τετραμελείς ομάδες και οι παίκτες θα συντροφεύονται από τρεις Α.Ι. χαρακτήρες, στους οποίους θα μπορείτε να δίνετε εντολές, είτε παίζετε ως Master Chief είτε ως Commander Locke. Πέρα από τις εντολές για την εξολόθρευση αντιπάλων, μπορείτε να διατάζετε την ομάδα σας να παίρνει νέα όπλα, να χρησιμοποιεί turrets, να οδηγεί οχήματα αι πολλά άλλα. Επιπλέον οι  A.I. σύντροφοί σας μπορούν να επαναφέρουν την καλή κατάσταση της υγείας σας. Όπως επιβεβαιώθηκε, οι σύντροφοι του Master Chief θα είναι η Blue Team, δηλαδή οι Linda, Kelley και Fred. Το Halo 5 ξεκινά με τον Master Chief να είναι καταζητούμενος. Διαδραματίζεται 8 μήνες μετά το τέλος του Halo 4, με καταστροφικά φαινόμενα να διαλύουν στην κυριολεξία τα αστρικά συστήματα που είναι συνδεδεμένα με τους Guardians.



Στο online co-op mode οι ομάδες είναι πάλι τετραμελείς και οι φίλοι σας μπορούν να αντικαταστήσουν τους όποιους συντρόφους ελέγχονται από την Α.Ι. Το καλό είναι ότι δεν απαιτείται συνδρομή Xbox Live Gold για να παίξει κάποιος online στο Halo 5. Κατά το λανσάρισμα τώρα θα υπάρχουν διαθέσιμοι 20 multiplayer χάρτες και έως τον Ιούνιο του 2016 θα προστεθούν άλλοι 15, εντελώς δωρεάν. Από πλευράς της η 343 Industries υπόσχεται μια εντελώς νέα, επική multiplayer εμπειρία που για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του Halo sandbox. Η αποκάλυψη του Halo 5: Guardians αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της Ε3 2015.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*