Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xiaomi: Official Partner στο Gamers Lounge Hype Festival

*
Η Xiaomi, μια κορυφαία εταιρεία καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών και έξυπνων κατασκευών με smartphones και έξυπνο hardware, συνδεδεμένων μέσω μιας πλατφόρμας ΙοΤ στον πυρήνα της, εντυπωσίασε όπως πάντα τους φαν της στο πρώτο Gamers Lounge Hype Festival (GLHF), στην Ελλάδα!

Το καινοτόμο αυτό event πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Ιουνίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, «σαν ένα ντους απόλαυσης στην καυτή καλοκαιρινή Αθήνα, για να ξανακάνει το συνηθισμένο, συναρπαστικό!». Εκεί η μουσική, το cosplay, το street culture και τα επιτραπέζια συναντήθηκαν με τα video games και τα esports με τη Xiaomi να υποστηρίζει τις εκδηλώσεις με την παρουσία της σε ειδικό περίπτερο και με πολλές εκπλήξεις και δώρα!


Στο χώρο της Xiaomi, οι επισκέπτες του Gamers Lounge Hype Festival είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αντιπροσωπευτικά προϊόντα από το έξυπνο οικοσύστημά της. Ανάμεσά τους η Redmi Note 13 Series, με το εμβληματικό πλέον Redmi Note 13 Pro+ 5G, που ξεχωρίζει χάρη στην ιδιαίτερα κομψή αισθητική του και την ελαφριά, φωτεινή κυρτή οθόνη χωρίς πλαίσιο. Εξοπλισμένο με 200MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή, υποστηρίζει τέλειες νυχτερινές λήψεις, καθώς και κορυφαίες επιδόσεις για συναρπαστική εμπειρία mobile gaming. Οι επισκέπτες επίσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Redmi Pad Pro, τα Redmi Buds 5 & 5 Pro, το Redmi Watch 4, και τα Xiaomi Electric Scooters 4 Pro 2nd Gen & 4 Lite 2nd Gen.

Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, η αγαπημένη μάρκα έτρεξε διαγωνισμό action photography "Redmi Note 13 Pro+ 5G: Hype Photography Contest" όπου οι συμμετέχοντες τράβηξαν φωτογραφίες τον μοναδικό Γιώργο Νταβουτιάν, επαγγελματιά BMX rider, να κάνει τα κόλπα του στο χώρο της εκδήλωσης. Τέλος, την Κυριακή το βράδυ, λίγο πριν την αυλαία, έγινε το “Xiaomi Iconic Break Battle” – μια… μάχη break dance, powered by Xiaomi, με τη συμμετοχή του 2 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο breaking Χρήστο Ντέντη, a.k.a. Onel.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Κουτσουμπός, Marketing Manager της Xiaomi, «Είμαστε περήφανοι για την υποστήριξή μας στο Gamers Lounge Hype Festival και ιδιαίτερα χαρούμενοι με την προσέλευση του κόσμου και την αγάπη που λάβαμε από τους Xiaomi Fans! Η Xiaomi έχει κατακτήσει τις καρδιές των νέων fans της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο, καθώς ξέρει ακριβώς τι εμπειρίες επιθυμούν και φροντίζει να τους τις προσφέρει με τα εξαιρετικά smartphone και τα άλλα έξυπνα προϊόντα της. Ανυπομονούμε για την επόμενη διοργάνωση του GLHF!!»

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το Gamers Lounge Hype Festival, και τις υπέροχες δράσεις που ετοίμασε για μικρούς και μεγάλους, καθώς και για τη συμμετοχή της Xiaomi μπείτε εδώ.

Tα προϊόντα της Xiaomi είναι διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*