Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lisari.gr: Η νέα συνδρομητική έκδοση της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής πλατφόρμας της χώρας

*
Η πλατφόρμα Lisari.gr δημιουργήθηκε το 2020, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με σκοπό να εξυπηρετήσει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Από τότε, έως σήμερα, έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 2.000.000 χρήστες με δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, καθιστώντας τη ως τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Το Lisari.gr κυκλοφορεί με τη νέα συνδρομητική του έκδοση, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Με περισσότερες από 12.000 online ασκήσεις, 1.500+ διαγωνίσματα, και 2.000+ βιντεομαθήματα/audiobooks, η πλατφόρμα παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για την επιτυχή προετοιμασία και βελτίωση των μαθητών.


Τι προσφέρει το νέο Lisari e-course:
Θεωρία: Σύντομη και περιεκτική ανάλυση των μαθημάτων (σαν να έχεις αγοράσει δεκάδες βοηθήματα).
VideoΜάθημα: Μαθήματα από εκπαιδευτικούς που καλύπτουν την ύλη σε βασικά μαθήματα.
Online tests: Περισσότερες από 12.000 ασκήσεις με αυτόματη βαθμολόγηση (συμπλήρωσης κενών, αντιστοίχισης, σταυρόλεξα, Ερωτήσεις Σωστού – Λάθους, διαδραστικές ασκήσεις).
Audiobooks και Comic Books Σε μαθήματα όπως η ιστορία, προκειμένου ο χρήστης να αξιοποιεί εναλλακτικούς τρόπους μάθησης.
Εκτυπώσιμο υλικό (PDF): Επαναληπτικά διαγωνίσματα και κριτήρια αξιολόγησης και χρήσιμο υλικό έτοιμο για εκτύπωση.
Λυσάρι - Όλες οι λύσεις: Οι λύσεις όλων των ασκήσεων όλων των σχολικών βιβλίων, σε αναλυτική, σύγχρονη και πρωτότυπη μορφή.
Σχολικά Βιβλία: Όλα τα σχολικά βιβλία σε flipbook.
Τράπεζα θεμάτων: Εύκολη και εύχρηστη χρήση όλων των θεμάτων της Τράπεζας του Υπουργείου Παιδείας.

Εργαλεία για Εκπαιδευτικούς:
Η πλατφόρμα παρέχει εξατομικευμένα εργαλεία για καθηγητές, όπως:
Σύνδεση των μαθητών τους και παρακολούθηση της προόδου τους.
Δυνατότητα εκτύπωσης στο σύνολο της θεωρίας.
Test Builder, το πρώτο εργαλείο αυτόματης παραγωγής διαγωνισμάτων, μέσα από τη βιβλιοθήκη των 12.000+ ασκήσεων του Lisari.gr

Με τις συνδρομές να ξεκινάνε από μόλις 4,5€ / μήνα για τους μαθητές και 5,45€ / μήνα για τους καθηγητές το LISARI.gr γίνεται το απόλυτο και πιο προσιτό εκπαιδευτικό εργαλείο για τους Μαθητές, τους Γονείς και τους Εκπαιδευτικούς της Ελλάδος.

Η πλατφόρμα Lisari.gr είναι επίσης διαθέσιμη μέσω εφαρμογής σε Google Play και App Store, επιτρέποντας τη χρήση του συστήματος όπου κι αν βρίσκεστε.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε το Lisari.gr
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*