Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

IGDA Greece: Το πρώτο Meetup για Game Developers στην Αθήνα

*
Για πρώτη φορά, η ελληνική ομάδα του International Game Developers Association (IGDA) θα συναντηθεί στην Αθήνα, φιλοξενούμενη στο campus της SAE Αθήνας στο Μοσχάτο, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 στις 18:00. Το International Game Developers Association (IGDA) αποτελεί το μεγαλύτερο μη κερδοσκοπικό οργανισμό για όλους τους δημιουργούς παιχνιδιών παγκοσμίως. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να υποστηρίξει και να αναβαθμίσει την τοπική κοινότητα και τη βιομηχανία του Game Development στην Ελλάδα. Η εθελοντική δράση της ομάδας θα είναι πολυδιάστατη, με διάφορες πρωτοβουλίες, εστιάζοντας στην ενημέρωση, την εκπαίδευση, την υποστήριξη αλλά και τη διασύνδεση των ατόμων που δραστηριοποιούνται στο χώρο ή που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Στην πρώτη συνάντηση θα συζητηθούν οι στόχοι και οι προσεχείς δράσεις αυτής της πρωτοβουλίας σε τοπικό επίπεδο. Για να λάβετε μέρος στην εκδήλωση, μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας δωρεάν μέσω της ειδικής πλατφόρμας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*