Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Bear: Τι έρχεται στην Season 3

*
Το Disney+ Greece μάς κάλεσε στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης για να παρακολουθήσουμε την avant-premiere της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν της σειράς The Bear. Ένα από τα δυνατά χαρτιά της πλατφόρμας με δημιουργό τον Αμερικανό Christopher Storer των Eighth Grade και The Rental, με ουκ ολίγες διακρίσεις και αμέτρητες υψηλές βαθμολογίες (όπως ένα 100% από το Rotten Tomatoes για τον πρώτο κύκλο επεισοδίων του) που είναι must για όλους τους ενεργούς συνδρομητές της υπηρεσίας. Πρωταγωνιστής είναι ο Carmy Berzatto (ο Jeremy Allen White του Shameless) ως βραβευμένος σεφ που αναλαμβάνει το The Beef – το σαντουιτσάδικο του νεκρού αδελφού του. Η σειρά ξεφεύγει από την ταμπέλα του τυπικού δράματος της κουζίνας, εμβαθύνοντας στην ψυχοσύνθεση των βασικών της χαρακτήρων, σε μια ενδοσκόπηση που γεννά ακατάπαυστες εντάσεις και αντιπαραθέσεις που καθηλώνουν. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 8 επεισόδια και οι επόμενες δύο από 10.

Στον χώρο του ΕΜΣΤ παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, το οποίο απέφυγε την πρόοδο της πλοκής, λειτουργώντας ως σετάρισμα των όσων πρόκειται να ακολουθήσουν, ενόσω σύνθετε το μωσαϊκό των όσων υπάρχουν στο κεφάλι του Carmy. Παρελθόν και παρόν σε πόλεμο συναισθημάτων σε ένα ατμοσφαιρικά φορτισμένο επεισόδιο που λειτουργεί ως το ιδανικό εναρκτήριο βήμα για την επιστροφή της σειράς. Αν και μιλάμε για μια σχετικά “αργή” αρχή, δεν ξέφυγε από τα δεδομένα του show και το σίγουρο είναι πως θα βοηθήσει τους fans του στην εκ νέου προσαρμογή τους στον κόσμο του The Bear.  Ο νέος κύκλος έχει να καλύψει πολλά καινούργια και ανεξερεύνητα κομμάτια, αυτήν τη φορά επιχειρώντας μια διακριτική στροφή προς ένα πιο ενδόμυχο vibe που δεν ξεφεύγει από το πλαίσιο στο οποίο είναι πια μαθημένος ο θεατής. Αν μη τι άλλο, βοηθά στο να λάμψουν ακόμα περισσότερο η αναμενόμενα δυνατές ερμηνείες του καστ.


Η ιστορία αναμένεται να συνεχίσει και πέραν του τρίτου κύκλου, καθώς παρότι δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση της ανανέωσης του show από το FX, το Deadline σημειώνει πως η παραγωγή προχώρησε με το γύρισμα δύο νέων κύκλων μαζί. Στο μεταξύ η σειρά απέσπασε 23 υποψηφιότητες Emmy, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ παραγωγής στην κατηγορία της κωμωδίας (που κατείχε το 30 Rock με 22 υποψηφιότητες το 2009). Μεταξύ των βραβείων για τα οποία είναι υποψήφια, είναι οι Outstanding Comedy Series, Outstanding Writing for a Comedy Series, Outstanding Casting και Outstanding Director. Το δίδυμο των Jeremy Allen White και Ayo Edebiri (Sydney) είναι υποψήφιο για Outstanding Lead Actor / Actress in a Comedy Series αντίστοιχα.



Η καινούργια σεζόν του The Bear είναι εξ’ ολοκλήρου διαθέσιμη από τις 17 Ιουλίου, αποκλειστικά στο Disney+. Αν δεν την έχετε δει ποτέ και είστε fans των The Sopranos, Succession, Sweetbitter και Feed the Beast και ψάχνετε κάτι εξίσου “δυνατό”, τότε δείτε το… χθες.

Υ.Γ.: Μετά την προβολή του επεισοδίου δοκιμάσαμε ορισμένα από τα πιάτα του Nyn Esti, του εστιατορίου του ΕΜΣΤ, τα οποία ήταν επηρεασμένα από τη σειρά. Ότι έπρεπε δηλαδή για να νιώσουμε εντονότερα τη γαστρονομία του show. Αν και δύσκολα μένει κανείς παραπονεμένος από μια τέτοια νύχτα, ιδιαίτερα όταν η θέα της Ακρόπολης εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την όλη ατμόσφαιρα, ακόμα κι ένας (βαθύς) κουβάς ποπ κορν είναι ότι πρέπει για binge watching της εν λόγω εξαιρετικής παραγωγής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*