Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληθώρα anime σειρών και ταινιών ανακοίνωσε το Netflix (trailers)

*
Το Netflix ανακοίνωσε μια νέα σειρά σειρών και ταινιών anime που έρχονται στην πλατφόρμα στο άμεσο μέλλον, αποδεικνύοντας ότι επενδύει αρκετά και σε αυτό το επίπεδο. Το πρώτο από αυτά είναι το Mobile Suit Gundam Hathaway, που σημαίνει την επιστροφή του franchise στο σήμερα.



Το δεύτερο είναι το Shaman King που έρχεται στις 9 Αυγούστου και δείχνει τη μάχη ανάμεσα σε shamans για την κατάκτηση του θρόνου.



To sci-fi Edens Zero γίνεται anime και παρουσιάζει ένα νεαρό αγόρι που μαθαίνει να ελέγχει τη βαρύτητα.



Ο Yoshitaka Amano συμμετέχει στο σχεδιασμό χαρακτήρων της σειράς Exception, ενός νέου anime που βασίζεται στην ιστορία του Hirotaka Adachi.



Το επόμενο anime film που ανακοινώθηκε ήταν το Bright: Samurai Soul, στο οποίο οι Izon και Raiden προσπαθούν να συνοδεύσουν ένα elf στα βόρεια του κόσμου. Τη σκηνοθεσία έχει ο Kyohei Ishiguro.



Ακόμη, ανακοινώθηκε το Make My Day, αλλά και το Godzilla: Singular Point που θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Ιουνίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*