Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Steve Carell θέλει να κατακτήσει το διάστημα στην κωμική σειρά Space Force (trailer)

Space Force ονομάζεται η νέα κωμική σειρά όπου πρωταγωνιστεί ο Steve Carell και θα ξεκινήσει να προβάλεται στο Netflix από 29 Μαΐου 2020. Ο Carell υποδύεται τον στρατηγό Mark R. Naird, έναν πιλότο που είχε ως όνειρο να ηγηθεί της πολεμικής αεροπορίας. Αντ' αυτού του προτείνεται να αναλάβει τη διοίκηση της Space Force. Στην αρχή εμφανίζεται διστακτικός ως προς την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, όμως στη συνέχεια αποφασίζει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από επικά μπερδέματα.

Το Space Force αποτελεί το σημείο συνάντησης μιας μεγάλης ομάδας δημοφιλών ηθοποιών, με το cast να περιλαμβάνει τους John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow και Don Lake.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*