Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Gary Oldman πρωταγωνιστεί στην ταινία Crisis (trailer)

Η Quiver Distribution δημοσίευσε το επίσημο trailrer για την ταινία Crisis, όπου πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Oscar Gary Oldman.

To σενάριο έχει να κάνει με τις εξαρτησιογόνες ουσίες και αποτελείται από τρεις ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους και τονίζουν τη βία και την τραγωδία που είναι επακόλουθα του πολέμου των ναρκωτικών. Ένας διακινητής ουσιών καταστρωνει μια επιχείρηση λαθρεμπορίου που εμπλέκει πολλά μέλη το καρτέλ, μια αρχιτέκτονας που προπαθεί να απεξαρτηθεί αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του γιού της και ένας καθηγητής πανεπιστημίου παλεύει με τις αποκαλύψεις για τον εργοδότη του, μια φαρμακευτική εταιρεία που φέρνει στην αγορά ένα νέο, "μη εθιστικό" παυσίπονο.


Στο πλευρό του Gary Oldman οι Armie Hammer, Evangeline Lilly, Greg Kinnear, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Lily-Rose Depp και Scott Mescudi.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*