Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Pacific Rim: The Black anime του Netflix (trailer)

Ο κόσμος του Pacific Rim επεκτείνεται και τώρα αποκτά σειρά anime. Το επερχόμενο Pacific Rim: The Black του Netflix είναι βασισμένο στις ταινίες του Guillermo Del Toro, με την πρώτη να κυκλοφορεί το 2013 σε σκηνοθεσία του ίδιου, ενώ το sequel κυκλοφόρησε το 2018 από τον Steven S. DeKnight. Το anime θα ακολουθήσει τις περιπέτειες δύο αδερφιών, τα οποία αναγκάζονται να πιλοτάρουν ένα mech καθώς ψάχνουν τους χαμένους τους γονείς.

Η σειρά είχε ανακοινωθεί το 2018, με την επίσημη αποκάλυψη να ακολουθεί στα τέλη του 2020. Μέσα από το μικρό teaser, βλέπουμε έναν κατεστραμένο κόσμο, καθώς τα Kaiju έχουν καταλάβει την Αυστραλία. Ο comic writer Craig Kyle και ο animation writer Greg Johnson, που δουλεύουν για την Marvel είναι οι παραγωγοί του show, ενώ το animation το έχει αναλάβει η Polygon Pictures.


Δείτε παρακάτω το teaser trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*