Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το extended cut trailer του Ark: The Animated Series

Στο πλαίσιο των The Game Awards 2020 γνωρίσαμε το Ark: The Animated Series μαζί με το Ark 2 και πλέον έχουμε και ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό extended cut του trailer του. Την παραγωγή υπογράφει το Studio Wildcard σε συνεργασία με την Jay Oliva (Batman: The Dark Knight Returns, Justice League: The Flashpoint Paradox) για την ευθύνη της παραγωγής που θα βασιστεί συνολικά στα γεγονότα του Ark: Survival Evolved. Τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Gareth Coker (Ori and the Will of the Wisps) και τα πρώτα επεισόδια θα έχουν διάρκεια 30 λεπτά έκαστο. Έχουν ήδη γίνει παραγγελία για παραγωγή δύο σεζόν και η πρεμιέρα τους αναμένεται μέσα στο 2022. Περισσότερα στη συνέχεια του άρθρου και στο σχετικό video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*