Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όνειρα μετατρέπονται σε εφιάλτες στο trailer του Fantasy Island

Η Blumhouse Productions και η Sony Pictures δημοσίευσαν το trailer της ταινίας Fantasy Island, όπου παρουσιάζονται οι επιθυμίες των φιλοξενούμενων, καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν σε καταστάσεις που έχει δημιουργήσει η φαντασία τους. Πρωταγωνιστούν οι Michael Peña (Ant-Man & The Wasp) και Lucy Hale (Truth or Dare), ενώ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο αινιγματικός Mr. Roarke (Michael Peña) κάνει πραγματικότητα τα κρυφά όνειρα των καλεσμένων του, σε ένα πολυτελές, απομακρυσμένο τροπικό νησί. Όταν όμως η φαντασία τους μετατρέπεται σε εφιάλτες, οι καλεσμενοι πρέπει να λύσουν το μυστήριο του νησιού, προκειμένουν να φύγουν ζωντανοί. Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Michael Rooker (Guardians of the Galaxy), Charlotte McKinney (Flatliners, Baywatch), Parisa Fitz-Henley (Luke Cage, Jessica Jones), Austin Stowell (Catch 22), Maggie Q (Divergent film franchise), Portia Doubleday (Carrie) και Ryan Hansen (Friday the 13th).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*