Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Jeepers Creepers 3 από τον Francis Ford Coppola

Η Myriad Pictures ανακοίνωσε το τρίτο κεφάλαιο της κινηματογραφικής σειράς Jeepers Creepers, με τον Francis Ford Coppola σε ρόλο παραγωγού και τον Victor Salva να αναλαμβάνει για ακόμα μία φορά το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Στο cast του Jeepers Creepers 3 επιστρέφει ο Brandon Smith (λοχίας Davis Tubbs), ο οποίος προσπαθεί να εξοντώσει μια για πάντα το διαβολικό ον Creeper (Jonathan Breck).



«Έχω αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία μιας νέας ταινίας Jeepers, η πρώτη μετά από περισσότερο από μια δεκαετία και είναι κάτι απίστευτα συναρπαστικό», δήλωσε αρχικά ο Salva, ενώ πρόσθεσε: «Το Jeepers Creepers 3 αποτελεί ένα νέο και τρομακτικό κεφάλαιο από το σύμπαν του Jeepers. Επιστρέφει το Creeper’s truck, ενώ δίνουμε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τον Creeper: τι είναι, από πού προήλθε και γιατί κάνει αυτό που κάνει». Σημειώνεται ότι η παραγωγή του Jeepers Creepers 3 αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2016.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*