Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένας διαφορετικός Master Chief στην τηλεοπτική σειρά Halo

*
Η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Halo υπόσχεται να μας δείξει μια διαφορετική πλευρά του πρωταγωνιστή Master Chief. Η Kiki Wolfkill, studio head στη 343 Industries, δήλωσε ότι η μεταφορά του διάσημου χαρακτήρα σε ένα εντελώς διαφορετικό μέσο από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα που ασχολήθηκε με το project. Σχολίασε μάλιστα πως ο βασικός σκοπός των video games είναι να βάλουν τους παίκτες στη θέση του Master Chief, όμως η τηλεοπτική σειρά θα τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν ένα διάλειμμα από αυτό και να παρακολουθήσουν μια καινούργια οπτική γωνία του χαρακτήρα.

Στη σειρά θα εμφανίζεται ο υποψήφιος για Emmy και Tony, Pablo Schreiber (The Wire, Orange is the New Black, First Man) στο ρόλο του Master Chief. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2022, αποκλειστικά μέσα από την υπηρεσία streaming Paramount+.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*