Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπό ανάπτυξη σειρά animation Ghostbusters από το Netflix

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, o Jason Reitman και η Sony Pictures Animation ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Netflix για την παραγωγή σειράς animation που θα βασίζεται στους Ghostbusters. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Reitman και ο Gil Kenan θα είναι παραγωγοί της σειράς. Οι δυό τους έχουν συνεργαστεί και έχουν γράψει το σενάριο για την ταινία Ghostbusters: Afterlife, ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο και στη σειρά.

Αν τελικά κάνει πρεμιέρα η παραπάνω σειρά, θα είναι η τρίτη που δημιουργείται για το γνωστό franchise. Η πρώτη σειρά animation ήταν το The Real Ghostbusters του ABC στα τέλη του '80 και η δεύτερη το Extreme Ghostbusters του 1997.

Το Ghostbusters: Afterlife έκανε πρεμιέρα το 2021 με σκηνοθέτη τον Reitman και έκανε εισπράξεις 200 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Ήδη έχει ανακοινωθεί το sequel του, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*