Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Υπάρχει ενδιαφέρον» για μια ταινία ή σειρά Elden Ring, λέει ο Miyazaki

*
Το Elden Ring αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη επιτυχία για τις From Software και Bandai Namco, έχοντας πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε περίπου δύο χρόνια.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μεταφοράς του Elden Ring σε ταινία ή σειρά, ο δημιουργός Hidetaka Miyazaki ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο, σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην εφημερίδα The Guardian.


«Δεν βλέπω λόγο να αρνηθούμε μια διαφορετική ερμηνεία ή μεταφορά του Elden Ring, μια ταινία για παράδειγμα. Αλλά δεν θεωρώ πως είτε εγώ είτε η From Software έχουμε την γνώση ή την ικανότητα να δημιουργήσουμε κάτι σε διαφορετικό μέσο. Οπότε εδώ θα ήταν χρήσιμη η βοήθεια ενός συνεργάτη με σχετική εμπειρία».

Κλείνοντας, ο Miyazaki πρόσθεσε πως «θα πρέπει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και να συμφωνούμε για αυτό που θα προσπαθούσαμε να φτιάξουμε, όμως υπάρχει ενδιαφέρον, σίγουρα.»
Με τον George R. R. Martin να έχει δανείσει την «πένα» του για την συγγραφή της ιστορίας του Elden Ring, ίσως η From Software έχει ήδη βρει τον συνεργάτη που μπορεί να θέσει σε τροχιά την όλη ιδέα για μια τηλεοπτική ή κινηματογραφική μεταφορά του Elden Ring.

Έως να συμβεί αυτό, το νέο expansion “Shadow of the Erdtree” θα δώσει αρκετές ντουζίνες ωρών απασχόλησης για όσους αγαπούν το Elden Ring. Το Shadow of the Erdtree κυκλοφορεί για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*