Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

You Gotta Believe: Όταν μια ομάδα του baseball από αουτσάιντερ φτάνει στην κορυφή (trailer)

Η Well Go USA Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας You Gotta Believe, όπου πρωταγωνιστούν ο Luke Wilson και ο Greg Kinnear.

«Το You Gotta Believe βασίζεται στην εμπνευσμένη αληθινή ιστορία της πορείας μιας ομάδας του baseball, από το αουτσάιντερ της περιοχής μέχρι να πάρει τη θέση της στα βιβλία των ρεκόρ της Little League. Αφού αφιέρωσαν τη σεζόν στον άρρωστο πατέρα ενός συμπαίκτη τους, μια ομάδα υποτιμημένων νεαρών παικτών του μπέιζμπολ από το Φορτ Γουόρθ του Τέξας, οδήγησε τη Σταχτοπούτα της μέχρι το Little League World Series του 2002 - με αποκορύφωμα μια αναμέτρηση που έσπασε ρεκόρ που έγινε στιγμιαία ESPN Classic".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Sara Gadon (Dracula Untold), Molly Parker (Deadwood), Patrick Renna (The Sandlot), Lew Temple, Etienne Kellici, Connor McMahon, Blake DeLong και Jacob Soley.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*