Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Yellowstone: Το νέο trailer μάς προετοιμάζει για το δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν

Η Paramount Network κυκλοφόρησε επιτέλους το trailer για το δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς Yellowstone, που έχει δημιουργήσει ο Taylor Sheridan. Τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου, ώρα 04:00 π.μ.

Η Yellowstone «καταγράφει το χρονικό της οικογένειας Dutton, με επικεφαλής τον John Dutton, ο οποίος ελέγχει το μεγαλύτερο ράντσο βοοειδών στις Ηνωμένες Πολιτείες», σύμφωνα με τη σύνοψη. «Εν μέσω μεταβαλλόμενων συμμαχιών, ανεξιχνίαστων δολοφονιών, ανοιχτών πληγών και σκληρά κερδισμένου σεβασμού – το ράντσο βρίσκεται σε διαρκή σύγκρουση με αυτούς που συνορεύει – μια πόλη που διευρύνεται, ένα καταφύγιο Ινδιάνων και το πρώτο εθνικό πάρκο της Αμερικής».


Πρωταγωνιστούν οι: Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham, Gil Birmingham, Jen Landon και Kathryn Kelly.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*