Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χτύπησε η κλακέτα για την ταινία Watch Dogs

*
Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από την ανακοίνωση της ταινίας Watch Dogs και επιτέλους οι κάμερες θα πάρουν μπρος. Το φιλμ ανακοινώθηκε το 2013 και έχει «πέσει θύμα» πολλαπλών καθυστερήσεων. Όμως η παραγωγή έχει αρχίσει και επίσημα.

Ο Tom Blyth, που έπαιξε στο prequel του Hunger Games, The Ballad of Songbirds and Snakes, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο πλευρό του η Sophie Wilde, που ήδη γνωρίζαμε ότι θα μετέχει στο cast. Πέρα από αυτό το δίδυμο δεν γνωρίζουμε άλλους ηθοποιούς, ούτε το πότε θα κάνει πρεμιέρα η ταινία.


Ο Mathieu Turi (The Deep Dark, Hostile, και βοηθός σκηνοθέτη στο Inglourious Basterds) θα σκηνοθετήσει το Watch Dogs, σε σενάριο των Christie LeBlanc (Oxygen) και Victoria Bata (Lessons in Chemistry).

Η ταινία Watch Dogs ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από τη Sony Pictures, όμως κατέληξε στη New Regency. Ο Turi ετοιμάζει και μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα παιχνίδια A Plague Tale.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*