Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χάος προβλέπεται και στη δεύτερη σεζόν της σειράς Gremlins (trailer)

Το Max δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Gremlins, που θα έχει τίτλο Gremlins: The Wild Batch. Η πρεμιέρα της αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο Φθινόπωρο.

“Η δεύτερη σεζόν ακολουθεί τους Gizmo, Sam και Elle καθώς ταξιδεύουν από το σπίτι τους στη Shanghai στο San Francisco, φέρνοντας ακόμα περισσότερη μαγεία, μυστήριο και χάος από Mogwai. Όντας στο κυνήγι ενός νέου είδους Mogwai, οι πρωταγωνιστές θα ταξιδέψουν στα βάθη της αμερικανικής Δύσης, ερχόμενοι αντιμέτωποι με νέα, υπερφυσικά πλάσματα, ενώ στην πορείς θα συναντήσουν νέους, μυστηριώδεις χαρακτήρες”.


Οι Ming-Na Wen, James Hong, BD Wong, Izaac Wang, AJ LoCascio και Gabrielle Nevaeh επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Fong Wing/ Yin, Grandpa Wing, Hon Wing, Sam Wing, Gizmo και Elle αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*