Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wolf King: Έρχεται στο Netflix η τηλεοπτική διασκευή των βιβλίων Wereworld του Curtis Jobling (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε το teaser trailer του Wolf King, της επερχόμενης διασκευής σε σειρά κινουμένων σχεδίων των βιβλίων Wereworld του Curtis Jobling.

Τα παρακάτω πλάνα παρουσιάζουν τον Drew, έναν νεαρό άνδρα που αποκαλύπτεται ότι είναι λύκος, καθιστώντας τον «ένα τέρας στα μάτια πολλών». Ως μια πιστή διασκευή των βιβλίων του Jobling, Wereworld, το teaser trailer τονίζει επίσης πώς ο Drew προσπαθεί να ελέγξει τον πραγματικό του εαυτό, καθώς «δεν είναι το τέρας που νομίζει ο κόσμος [ότι είναι].


“Τα γεγονότα τοποθετούνται σε έναν κόσμο όπου οι θνητοί άνθρωποι εξουσιάζονται από τους Werelords. Εκεί ζει και ο 16χρονος βοσκός Drew Ferran, η ζωή του οποίου θα αλλάξει άρδην όταν ανακαλύψει πως είναι ο τελευταίος επιζών Wolf King”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*