Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

White Bird: Μια ταινία για την ευγένεια σε έναν βάναυσο κόσμο (trailer)

Η Lionsgate δημοσίευσε το τελικό trailer της ταινίας White Bird, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024. Το φιλμ αποτελεί prequel και sequel της ταινίας Wonder (2017), που βασίζεται στο βιβλίο του R.J. Palacio με τίτλο White Bird: A Wonder Story. Το κεντρικό νόημα του βιβλίου είναι ότι μια ευγενική πράξη μπορεί να παραμέινει για πάντοτε στο μυαλό των ανθρώπων. Αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που επέλεξε να ζησει θαρραλέα, προτιμώντας την ευγένεια μέσα σε έναν κόσμο που τονχαρακτηρίζει η αγένεια. Το σενάριο επεκτείνει αυτο του Wonder, την ιστορία ενός δεκάχρονου αγοριού με μια σπάνια παραμόρφωση στο πρόσωπο.

Πρωταγωνιστούν οι: Gillian Anderson (Scoop) ως Vivienne Beaumier, Helen Mirren (The Queen) ως Gran-dmère, Bryce Gheisar (A Dog’s Purpose) ως Julian Albans, Ariella Glaser (Radioactive) ως Sara Blu και Orlando Schwerdt (True History of the Kelly Gang) ως Julien Beaumier.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*