Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Vikings: Valhalla – Οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στο σημείο 0 στη σειρά του Netflix (trailer)

To Netflix αποκάλυψε το πρώτο trailer για την τρίτη και τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Vikings: Valhalla.

Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, οι πρωταγωνιστές αναζητούν έναν νέο τόπο για να κατοικήσουν. Όμως, αυτή η αναζήτηση θα τους φέρει πίσω, εκεί που ξεκίνησαν όλα. Σύμφωνα με την περιγραφή, τα γεγονότα διαδραματίζονται επτά χρόνια μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου επεισοδίων.


Στους ρόλους των πρωταγωνιστών οι: Sam Corlett ως Leif Eriksson, Frida Gustavsson ως Freydis Eriksdotter, Leo Suter ως Harald Sigurdsson, Caroline Henderson ως Jark Haakon, Bradley Freegard ως King Canute, Jóhannes Haukur Jóhannesson ως Olaf Haraldsson, Pollyanna McIntosh ως Ælfgifu of Northampton, Asbjørn Krogh ως Jarl Kare, David Oakes ως Earl Godwin, Pääru Oja ως Arne Gormsson και Louis Davison ως Prince Edmund.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*