Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Unstable: Ημερομηνία πρεμιέρας για τη δεύτερη σεζόν της σειράς που πρωταγωνιστεί ο Rob Lowe (trailer)

Το πρώτο teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Unstable του Netflix, όπου πρωταγωνιστεί ο Rob Lowe, αποκαλύπτει την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται στη συνδρομητική πλατφόρμα την 1η Αυγούστου 2024.

"Στη δεύτερη σεζόν, ο Ellis (Rob Lowe) ετοιμάζει μια σειρά από δοκιμασίες και παιχνίδια μυαλού για τον Jackson (John Owen Lowe) για να διαπιστώσει αν διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να τον διαδεχθεί ως διάδοχος της αυτοκρατορίας του Δράκου, όμως έχει άλλες ιδέες ένας νεοφερμένος;", αναφέρει η σύνοψη.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Aaron Branch, Emma Ferreira, Rachel Marsh, Sian Clifford, Fred Armisen, Lamorne Morris, Iris Apatow, Frank Gallegos, JT Parr, Tom Allen και Sean Clements.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*