Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twilight of the Warriors: Walled In – Ένταση και ξύλο στο Χονγκ Κονγκ (trailer)

Η Well Go USA κυκλοφόρησε ένα ακόμα trailer για την ταινία Twilight of the Warriors: Walled In, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου 2024.

Σκηνοθετεί ο Soi Cheang και πρωταγωνιστούν οι: Louis Koo, Raymond Lam, Terrance Lau, Philip Ng, Tony Wu Tsz Tung, German Cheung, Richie Jen, Wong Tak Pun Kenny, Fish Liew, Chu Pak Hong, Cecilia Choi, Lau Wai Ming, Aaron Kwok και Sammo Hung.


«Πολλά χρόνια μετά τον αιματηρό πόλεμο μεταξύ των συμμοριών, που εγκαινίασε μια ανήσυχη εποχή ειρήνης στον υπόκοσμο του Χονγκ Κονγκ, η περιβόητη περιτειχισμένη πόλη Kowloon λειτουργεί ως ένα οχυρωμένο, παράνομο ασφαλές καταφύγιο για σπείρες και πρόσφυγες», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Όταν όμως ένας έμπειρος μαχητής του υπόκοσμου έρχεται σε σύγκρουση με το πιο τρομερό αφεντικό της Τριάδας στο Χονγκ Κονγκ, καταλήγει επικηρυγμένος, παρά τις διασυνδέσεις του με τον αρχηγό του διαβόητου θύλακα. Καθώς οι διώκτες του παραβιάζουν την αδύναμη εκεχειρία για να εκδικηθούν, το αποτέλεσμα αναζωπυρώνει παλιές μνησικακίες, φέρνοντας στο προσκήνιο δεκαετίες έντασης και την κατάσταση πολύ κοντά στο σημείο δίχως επιστροφή».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*