Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Twilight of the Gods: Έρχεται σύντομα στο Netflix η νέα σειρά του Zack Snyder (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη σειρά κινουμένων σχεδίων Twilight of the Gods του Zack Snyder, που θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία στις 19 Σεπτεμβρίου 2024.

Στο trailer που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια παρουσιάζονται δύο πολεμιστές, οι Leif και Sigrid, που ερωτεύονται και αποφασίζουν να παντρευτούν, παρόλο που γνωρίζουν ότι αυτό θα εξοργίσει τους θεούς. Στη συνέχεια, ο Thor επιτίθεται και σκοτώνει αρκετά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάτι που οδηγεί το δίδυμο των πρωταγωνιστών να ζητήσει τη βοήθεια του Loki, καθώς έχουν μπει σε μια πορεία για εκδικηθούν τον θεό του κεραυνού.


Τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές δανείζουν οι: Sylvia Hoeks ως Sigrid, Stuart Martin ως Leif, Rahul Kohli ως Egill, Paterson Joseph ως Loki, Jamie Clayton ως Seid-Kona, Pilou Asbæk ως Thor, Birgitte Hjort Sørensen ως Hervor, Kristofer Hivju ως Andvari, Thea Sofie Loch Næss ως Thyra, John Noble ως Odin και Peter Stormare ως Ulfr.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*