Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Απρίλιο θα κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο η ταινία Until Dawn

*
Η live action μεταφορά του Until Dawn της Supermassive Games έρχεται στον κινηματογράφο στις 25 Απριλίου 2025, όπως ανακοίνωσε η Sony.

Η ταινία ανακοινώθηκε επίσημα τον Ιανουάριο, με τον σκηνοθέτη των Shazam και Lights Out, David F. Sandberg στα ηνία του project. Το σενάριο είναι του Blair Butler και του Gary Dauberman (It, Annabelle, The Nun) και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Ella Rubin (The Idea of You), Michael Cimino (Love Victor), Ji-young Yoo (Expats), Odessa A'zion (Hellraiser), Maia Mitchell και Peter Stormare ως Dr. Hill (από το game).


Οι συνεχείς ανακοινώσεις γύρω από την ταινία έρχονται να εκμεταλλευτούν το buzz της κυκλοφορίας του τίτλου για PC και PS5 αυτήν την περίοδο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*