Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tom Hanks και Robin Wright πρωταγωνιστούν στην ταινία “Here” του Robert Zemeckis (trailer)

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το Here, το επερχόμενο δράμα του Robert Zemeckis με πρωταγωνιστές τους Tom Hanks και Robin Wright.

Στο Here, η κάμερα δεν μετακινείται ποτέ, καθώς η ταινία διαδραματίζεται σε μια τοποθεσία. Το Here καλύπτει πολλές γενιές, με την κύρια ιστορία να περιστρέφεται γύρω από τη σχέση μεταξύ του Richard του Hanks και της Margaret της Wright. «Ο χρόνος σίγουρα περνάει γρήγορα, έτσι δεν είναι;», μονολογεί ο Χανκς στο trailer.


Η περιγραφή της ταινίας αναφέρει ότι: "Το Here είναι μια πρωτότυπη ταινία για πολλαπλές οικογένειες και ένα ιδιαίτερο μέρος στο οποίο κατοικούν. Η ιστορία ταξιδεύει μέσα από διαφορετικές γενιές, αποτυπώνοντας την ανθρώπινη εμπειρία στην πιο αγνή της μορφή».

Ο Hanks πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Richard, ενός baby boomer που είναι 67 ετών. Ωστόσο, η ταινία ταξιδεύει μπρος-πίσω στο χρόνο, χρησιμοποιώντας τεχνικές απο-γήρανσης για να απεικονίσει τον Richard σε διαφορετικές ηλικίες. Η Wright υποδύεται τη Margaret, τη φίλη και μετέπειτα σύζυγο του Richard. Το ζευγάρι τελικά δημιουργεί οικογένεια και μεγαλώνει παιδιά στο σπίτι όπου μεγάλωσε ο Richard.

Πρόκειται για μια επανασύνδεση για τους Hanks και Wright, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στη βραβευμένη ταινία του Zemeckis, Forrest Gump. Πρόκειται επίσης για την έκτη συνεργασία μεταξύ του Hanks και του Zemeckis, οι οποίοι συνεργάστηκαν τελευταία φορά στην ταινία Pinocchio του 2022.

Στο καστ του Here περιλαμβάνονται οι Paul Bettany, Kelly Reilly, Michelle Dockery, Gwilym Lee, David Fynn, Ophelia Lovibond, Nicholas Pinnock, Nikki Amuka-Bird και Anya Marco Harris.

Ο Zemeckis σκηνοθετεί το Here σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Eric Roth. Το Here βασίζεται στο graphic novel του 2014 του Richard McGuire, το οποίο εμπνεύστηκε από το κόμικ που δημιούργησε ο ίδιος το 1989. Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Zemeckis, Jack Rapke, Bill Block και Derek Hogue.

Η ταινία Here βγαίνει στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*