Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Trevor Noah: Where Was I είναι το επόμενο comedy special του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το νεότερο comedy special του Trevor Noah με τίτλο Where Was I. Θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου 2023. Είναι η τέταρτη φορά που ο κωμικός και πρώην παρουσιαστής του The Daily Show συνεργάζεται με το Netflix για κάτι αντίστοιχο, μετά το I Wish You Would, το Son of Patricia και το Afraid of the Dark.

Το Trevor Noah: Where Was I σκηνοθετεί ο David Paul Meyer. Ο είναι εκτελεστικός παραγωγός και στην ίδια ομάδα περιλαμβάνονται οι: Sanaz Yamin, Bob Bain, Norman Aladjem και Derek Van Pelt.


"Επιστρέφοντας στο Netflix για την τέταρτη πρωτότυπη κωμωδία του, ο Trevor Noah μοιράζεται τις ξεκαρδιστικές εμπειρίες του από τα πρόσφατα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο, που κυμαίνονται από ξένους εθνικούς ύμνους μέχρι ποικίλα πολιτιστικά έθιμα", αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*