Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer του The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim προλογίζει μια ενδιαφέρουσα ιστορία

H Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Πρόκειται για ένα νέο animated φιλμ το οποίο διαδραματίζεται στη Middle Earth, σκηνοθετημένο από τον Kenji Kamiyama. Τοποθετείται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας The Lord of the Rings trilogy και θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2024.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, “Το σενάριο τοποθετείται 183 χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας του Peter Jackson και αφηγείται τη μοίρα του Οίκου του Helm Hammerhand, του θρυλικού βασιλιά της Rohan. Μια ξαφνική επίθεση από τον Wulf, τον πανέξυπνο και αδίστακτο άρχοντα των Dunlending ο οποίος αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, αναγκάζει τον Helm και τους ανθρώπους του να δώσουν την ύστατη μάχη στο Hornburg, ένα πανίσχυρο οχυρό που αργότερα θα γίνει μείνει στην ιστορία ως Helm’s Deep. Βρισκόμενη σε μια όλο και πιο απελπιστική κατάσταση, η Héra, κόρη του Helm, πρέπει να βρει το θάρρος να ηγηθεί της αντίστασης ενάντια σε έναν τρομερό εχθρό που επιθυμεί την ολοκληρωτική καταστροφή”.


Στο voice cast μετέχουν οι: Brian Cox ως Helm Hammerhand, Gaia Wise ως Héra, Luke Pasqualino ως Wulf, Miranda Otto ως Éowyn, Shaun Dooley ως Freca, Lorraine Ashbourne, Yazdan Qafouri, Benjamin Wainwright, Michael Wildman, Jude Akuwudike, Bilal Hasna και Janine Duvitski.

Το σενάριο έχουν γράψει η Phoebe Gittins και ο Arty Papageorgiou.

Το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim αναμένεται στις 13 Δεκεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*