Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer του Super/Man: The Christopher Reeve Story μάς προετοιμάζει για μια συγκινητική ιστορία

Η Warner Bros. Pictures αποκάλυψε το trailer για το ντοκιμαντέρ Super/Man: The Christopher Reeve Story, που ρίχνει φως στη ζωή και τα όσα άφησε πίσω του ο θρυλικός ηθοποιός Christopher Reeve.

Θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, με μια ειδική παρουσίαση στις 25 του μήνα για να τιμηθούν τα γενέθλια του Reeve και σκοπός είναι να αφηγηθεί η ιστορία του ανθρώπου που ήξερες, όμως δεν γνώριζες την ιστορία του. Δημιουργοί είναι ο Ian Bonhôte και ο Peter Ettedgui, οι βραβευμένοι σκηνοθέτες πίσω από τα McQueen και Rising Phoenix.


Το ντοκιμαντέρ θα επικεντρωθεί στην άνοδο του Reeve ως Clark Kent/ Superman και στον αγώνα του να βρει μια θεραπεία για τις κακώσεις του νωτιαίου μυελού που υπέστη από ένα τραγικό ατύχημα στην ιππασία το 1995. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει αποσπάσματα αρχείου του αείμνηστου ηθοποιού και της συζύγου του, Dana Reeve, καθώς και συνεντεύξεις με τα παιδιά του, Matthew, Alexandra και William Reeve. Το ντοκιμαντέρ υπογραμμίζει επίσης τη φιλία του με τον αείμνηστο ηθοποιό και κωμικό Robin Williams.

Ο Reeve, ο οποίος έπαιξε τον Man of Steel σε τέσσερις ταινίες του Superman, πέθανε το 2004 σε ηλικία 52 ετών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*