Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer του Sonic the Hedgehog 3 επιβεβαιώνει τον Keanu Reeves στον ρόλο του Shadow the Hedgehog

H Paramount Pictures αποκάλυψε το πρώτο trailer για το Sonic the Hedgehog 3. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον προσεχή Δεκέμβριο. Ο Sonic, ο Tails και ο Knuckles θα πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν νέο αντίπαλο, το Shadow the Hedgehog, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Keanu Reeves.



Στο πλευρό του Reeves βρίσκονται ο Ben Schwartz ως Sonic, η Colleen O’Shaughnessey ως Miles ‘Tails” Prower, και ο Idris Elba ως Knuckles the Echidna. Ο Jim Carrey επιστρέφει στον ρόλο του Dr. Ivo Robotnik, μαζί με τους: James Marsden ως Tom Wachowski, Tika Sumpter ως Maddie Wachoswki, Natasha Rothwell ως Rachel, Shemar Moore ως Randall Handel, Lee Majdoub ως Agent Stone, Tom Butler ως Commander Walters και Alyla Browne ως Maria.

To cast συμπληρώνουν οι: Krysten Ritter, Sofia Pernas, Cristo Fernández, James Wolk και Jorma Taccone.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ξανά, ο Jeff Fowler.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*