Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer του Mea Culpa υπόσχεται ένα «καυτό» δράμα με την Kelly Rowland

To Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το Mea Culpa, το ερωτικό δράμα που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο σε παραγωγή, σενάριο, και σκηνοθεσία από τον Tyler Perry.

Το τρέιλερ για το “Mea Culpa” του Perry βρίσκει την άλλοτε μέλος των Destiny’s Child Rowland να υποδύεται μια δικηγόρο υπεράσπισης, την Mea Harper, η οποία αναλαμβάνει την υπόθεση φόνου εναντίον του Zyair Malloy (Trevante Rhodes), έναν καλλιτέχνη που κατηγορείται για τον φόνο της φίλης του. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν οι χαρακτήρες της Rowland και του Rhodes εμπλέκονται σε ερωτική σχέση, ενώ νέα συνταρακτικά στοιχεία σχετικά με την υπόθεση συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.


Δείτε το trailer εδώ:



Σύμφωνα με τη σύνοψη, «το “Mea Culpa,” το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 23 Φεβρουαρίου, ακολουθεί την δικηγόρο Ποινικού Δικαίου Mea Harper (Kelly Rowland), ενώ αναλαμβάνει την υπόθεση φόνου κατά του Zyair Malloy (Trevante Rhodes), ενός καλλιτέχνη που κατηγορείται για τον φόνο της φίλης του. Καθώς προσπαθεί να διαπιστώσει αν ο πελάτης της, ένας επικίνδυνος και γοητευτικός καλλιτέχνης, είναι τόσο αθώος όσο ισχυρίζεται, η Mea βρίσκεται σε έναν κόσμο που είναι ταυτόχρονα συναρπαστικός και επικίνδυνος.»

Πέραν της Rowland και του Rhodes, το “Mea Culpa” περιλαμβάνει τους Nick Sagar, Sean Sagar, RonReaco Lee, και Shannon Thornton. Ο Tyler Perry και η Kelly Rowland είναι παραγωγοί της ταινίας, μαζί με τους Dianne Ashford, Will Areu, και Angi Bones.

Τον Οκτώβριο του 2023, ο Perry υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία με το Netflix για την παραγωγή, συγγραφή, και σκηνοθεσία ταινιών για την πλατφόρμα. Το προηγούμενο διάστημα o Perry είχε υπογράψει τις ταινίες “A Fall from Grace” (2020), “A Jazzman’s Blues” (2022), και “A Madea Homecoming” (2022) για το Netflix, ενώ αυτή την εποχή γυρίζει ένα δράμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με τίτλο “Six Triple Eight”, με πρωταγωνίστρια την Kerry Washington. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*