Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer της δεύτερης σεζόν του Silo αποκαλύπτει την τύχη του χαρακτήρα της Rebecca Ferguson (trailer)

Το Apple TV+ έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της 2ης σεζόν του Silo. Είναι η πολυαναμενόμενη επιστροφή του επιτυχημένου δράματος επιστημονικής φαντασίας, με πρωταγωνίστρια τη Rebecca Ferguson στον ρόλο της Juliette. Η επόμενη δόση θα είναι διαθέσιμη για streaming από τις 15 Νοεμβρίου με το πρώτο επεισόδιο, ακολουθούμενη από ένα νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2025.

«Είναι η ιστορία των τελευταίων δέκα χιλιάδων ανθρώπων στη Γη, το σπίτι τους σε βάθος ενός χιλιομέτρου που τους προστατεύει από τον τοξικό και θανατηφόρο κόσμο έξω», αναφέρει η σύνοψη. «Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει πότε και γιατί χτίστηκε το σιλό και όσοι προσπαθούν να το ανακαλύψουν αντιμετωπίζουν μοιραίες συνέπειες. Η Ferguson πρωταγωνιστεί ως Juliette, μια μηχανικός που αναζητά απαντήσεις για τη δολοφονία ενός αγαπημένου της προσώπου και πέφτει πάνω σε ένα μυστήριο που πηγαίνει πολύ πιο βαθιά απ' όσο θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, οδηγώντας την να ανακαλύψει ότι αν τα ψέματα δεν σε σκοτώσουν, θα σε σκοτώσει η αλήθεια».


Δείτε το trailer της 2ης σεζόν του Silo παρακάτω:



Το βίντεο προϊδεάζει για την τύχη της Juliette, η οποία συνεχίζει να ζει αφού ανακαλύπτει την αλήθεια για το Silo. Επισημαίνει επίσης τον αντίκτυπο των πράξεων της Juliette στους κατοίκους του Silo, που οδηγεί στην έναρξη μιας εξέγερσης. Εκτός από τον Ferguson, στη 2η σεζόν θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Tim Robbins, Common, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, Alexandria Riley, Shane McRae, Remmie Milner, Clare Perkins, Billy Postlethwaite, Rick Gomez, Caitlin Zoz, Tanya Moodie και Iain Glen, ενώ νέο μέλος του καστ θα είναι ο Steve Zahn.

Το Silo γράφτηκε και δημιουργήθηκε από τον showrunner Graham Yost, βασισμένο στην ομώνυμη μετα-αποκαλυπτική σειρά μυθιστορημάτων του Hugh Howey. Παραγωγοί της σειράς είναι οι Ferguson, Yost, Ben Brafman, Jon Midlane, Fred Golan, Cassie Pappas, Fred Golan, Ingrid Escajeda, Remi Aubuchon, Hugh Howey και Nina Jack. Παραγωγοί είναι επίσης οι Aric Avelino, Ben Brafman και Joanna Thapa. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*