Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Rubber Keyed Wonder είναι η νέα ταινία που παρουσιάζει την ανάπτυξη του θρυλικού ZX Spectrum (trailer)

H Gracious Films, GEL και MusicFilmNetwork ανακοίνωσαν την ταινία The Rubber Keyed Wonder που παρουσιάζει την ανάπτυξη του θρυλικού πλέον ZX Spectrum. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 3 Οκτωβρίου 2024.

Σύμφωνα με τις παραπάνω εταιρίες, η ταινία θα παρουσιάσει το πως δημιουργήθηκε ο 8-bit home computer, τα κέρδη του Clive Sinclair καθώς και την επίδραση που είχαν παιχνίδια του Spectrum όπως το Jet Set Willy, Knightlore, Chuckie Egg, Ant Attack και Saboteur.


Στη πρεμιέρα της ταινίας οι θεατές θα μπορούν να πάρουν μέρος σε ένα Q&A με τους σκηνοθέτες της ταινίας Anthony και Nicola Caulfield, τον James O'Brien, το γιο του Clive Sinclair Crispin και τον ανιψιό του Grant. Τέλος, θα μπορούν να δουν και να παίξουν σε όλες τις εκδόσεις του Sinclair ZX Spectrum που έχουν κυκλοφορήσει.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*