Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum δεν θα είναι επέκταση της τριλογίας του Peter Jackson

*
To The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum δεν θα αποτελεί συνέχεια της τριλογίας του Peter Jackson. Πριν λίγες ημέρες η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Andy Serkis, ενώ το σενάριο θα γράψουν οι: Fran Walsh, Philippa Boyens, Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou, με τον Jackson να έχει την ευθύνη της επίβλεψης του project.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο Deadline, η Boyens, ο Serkis και ο Jackson μίλησαν για το όραμά τους σχετικά με το φιλμ.


"Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να μπορείς να σκεφτείς που να ξέρει τι συμβαίνει με αυτόν τον χαρακτήρα και ξέρουμε τι προσφέρει σε αυτόν και τι επιπτώσεις έχει σε ολόκληρο τον κόσμο της Μέσης Γης", είπε η Boyens. "Ο Andy θα έχει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα άποψη. Θα είναι δική του άποψη, γιατί αυτό που δεν θέλουμε να είναι αυτή η ταινία είναι απλώς η τέταρτη ταινία της τριλογίας. Αυτή η ταινία πρέπει να λειτουργήσει με τον δικό της τρόπο. Και αυτή είναι η δουλειά μας. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και πρέπει να μπορέσουμε να το κάνουμε. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που σκέφτονται σε στυλ, ω όχι, γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί επιστρέφουν; Λοιπόν, αυτή είναι η δουλειά μας, να αποδείξουμε γιατί πιστεύουμε ότι είναι καλή ιδέα".

Από πλευράς του, ο Serkis δεν απέκλεισε να εμφανιστούν χαρακτήρες από τις τριλογίες The Lord of the Rings ή The Hobbit.

"Είμαστε πραγματικά στα αρχικά στάδια του τι ακριβώς θα κάνουμε και πού θα μας οδηγήσει η ιστορία. Οπότε δεν θέλω να δεσμευτώ για τίποτα αυτή τη στιγμή. Επειδή είναι σε τόσο αρχικό στάδιο και έχουμε κυριολεκτικά πολύ πρώιμες συζητήσεις για το σενάριο και ιδέες για το πού και πώς ακριβώς θα αρχίσουμε την ιστορία με το ταξίδι του χαρακτήρα και πώς έρχεται σε επαφή με άλλους χαρακτήτες, που ήδη γνωρίζουμε ή όχι. Παρόλα αυτά, δεν θα ήθελα να πω οτιδήποτε που θα μας δεσμεύσει σε αυτό το σημείο, γιατί είναι κυριολεκτικά όλα στον αέρα", είπε ο Serkis.

O Jackson συμπλήρωσε ότι η ταινία θα διερευνήσει πτυχές του χαρακτήρα που δεν ήταν δυνατό να προβληθούν στη δική του τριλογία.

“Ο χαρακτήρας του Gollum/Sméagol μου κέντριζε πάντοτε το ενδιαφέρον γιατί ο Gollum αντανακλά το χειρότερο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης, ενώ ο Sméagol είναι κατά γενική ομολογία πολύ πιο συμπαθητικός. Πιστεύω έχει απήχηση στους αναγνώστες και σε όσους παρακολουθούν ταινίες. Θέλουμα να εξερευνήσουμε την ιστορία του και να εμβαθύνουμε σε αυτά τα τμήματα του ταξιδιού του που δεν είχαμε την ευκαιρία να καλύψουμε σε προηγούμενα φιλμ. Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με ποιον θα συναντηθεί, όμως σίγουρα θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι του Καθηγητή Tolkien".

Το The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2026. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*