Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Fire Inside παρουσιάζει την αληθινή ιστορία της boxer Claressa Shields (trailer)

Το πρώτο trailer της ταινίας The Fire Inside είναι εδώ, με μια πρώτη γεύση της επερχόμενης ταινίας που αφορά τη συγκινητική αληθινή ιστορία της πυγμάχου Claressa Shields, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ryan Destiny και Brian Tyree Henry και η οποία θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου 2024.

Το trailer του The Fire Inside περιγράφει λεπτομερώς την ιστορία της Shields, αναμφισβήτητα της μεγαλύτερης γυναίκας πυγμάχου όλων των εποχών, καθώς ξεπερνά τα όριά της και εξελίσσεται από μαχήτρια σχολικού επιπέδου σε πυγμάχο που κέρδισε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.


Το The Fire Inside σκηνοθετείται από την υποψήφια για Όσκαρ Rachel Morris σε σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Barry Jenkins.

«Η ταινία είναι η εμπνευσμένη αληθινή ιστορία της Claressa Shields, αναμφισβήτητα της μεγαλύτερης γυναίκας πυγμάχου όλων των εποχών», αναφέρει η σύνοψη. «Η Claressa, μια μαθήτρια γυμνασίου από το Flint του Michigan, με τη βοήθεια του σκληροτράχηλου προπονητή της, Jason Crutchfield, ξεπερνά όλα τα εμπόδια και γίνεται η πρώτη Αμερικανίδα που κατακτά χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην πυγμαχία. Αλλά ακόμα και στο αποκορύφωμα της επιτυχίας, η Claressa πρέπει να αναλογιστεί το γεγονός ότι δεν είναι όλα τα όνειρα ίσα και ότι ο πραγματικός αγώνας έχει μόλις αρχίσει».

Εκτός από την Destiny και τον Henry, στο The Fire Inside πρωταγωνιστούν επίσης οι Judy Greer (Arrested Development), Oluniké Adeliyi (Saw 3D) και De'Adre Aziza (Power Book II: Ghost). Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Lyn Lucibello Brancatella, Rachel Morrison, Claressa Shields, Drea Cooper, Zackary Canepari και Sue Jaye Johnson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*